U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Online eigen logo ontwerpen

Online eigen logo ontwerpen

Geschreven door Elenea

logo zelf ontwerpenOnline eigen logo ontwerpen is super cool. Een ander woord voor logo is beeldmerk. Het is een teken of symbool dat een bedrijfs-of productnaam vertegenwoordigt. Het logo is het visitekaartje van een bedrijf of product.
Klik hier voor een Logo galery ter inspiratie.

  1. Soms is een logo een tekening, een duidelijk of juist een nietszeggend symbool.
  2. Soms wordt een logo geheel geïntegreerd met het te vertegenwoordigen woord. In dit laatste geval is het lettertype en kleurkeuze van de letters het ‘logo’. In dit laatste geval ligt het het dichts bij de oorspronkelijke betekenis van het woord “logo”, dat letterlijk “woord” betekent.

Online eigen logo ontwerpen

Door op te klikken op www.aaa-logo.com  ben je enkele minuten verwijderd van je eigen ontwerp voor een logo. Je kunt gratis de proefversie van AAA Logo nu downloaden! Geen registratie of persoonlijke informatie is vereist, dus waarom niet, gewoon aan de slag gaan !!!!!  Maak logo’s voor jouw website of afdrukken. Het is zo gemakkelijk te doen met AAA Logo – krachtige embleemmaker / logo creatie software. Het downloaden en installeren duurt slechts een paar minuten.

Bekijk de basisinstructies om een logo te ontwerpen op de video :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bWnAjK9u31Q[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Ontwerpen-voor-geld juni 10, 2009 - 7:50 pm

Wij brengen bedrijven en ontwerpers bij elkaar zonder tussenkomst van een reclamebureau. Kijk eens op ontwerpen-voor-geld.nl

Reageer
Jarno september 2, 2015 - 3:46 pm

Goed programma om voor kleine ondernemers iets leuks te maken. Uiteraard kan je het beter uitbesteden en uniek laten maken, mits het geld dat toelaat. Zo duur hoeft dat niet te zijn, kijk maar eens op http://www.JamedoLogo.nl

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com