U bevindt zich hier: Home » hobby » Uitnodiging maken met de computer

Uitnodiging maken met de computer

Geschreven door Elenea

uitnodiging maken met de computerUitnodiging maken doe je online met de computer. Maak de kaarten voor je kinderfeestje of het feest met de computer en verstuur ze naar het e-mailadres van je vriendjes en vriendinnetjes, familie en kennissen.
Kies zelf de kaart die jij het mooiste vindt. Op de kaart vul je o.a. in wanneer en hoe laat je feestje begint. Of ze wel of niet verkleed moeten komen of wat het thema is van je partijtje of feest.

Uitnodiging maken met de computer

Kaart maken en direct zelf printen doe je bij www.party-gifts.nl
Wil je zelf een uitnodiging maken en printen? Dan hebben zij een paar leuke werktekeningen waarbij je een eigen foto of afbeelding kunt gebruiken en tekst kunt toevoegen. Je hebt alleen een kleurenprinter nodig en een schaar.
Sommige van de werktekeningen kunnen ook gebruikt worden als cd-hoesje of als wijnfles etiket.

Of bij : www.party-kids.nl

Online de uitnodiging maken en verzenden met veel keuze mogelijkheden en voor alle leeftijden. Nog enkele mogelijkheden :

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Tim juli 24, 2011 - 1:48 pm

Wanneer u in het bezit bent van Microsoft Office Publisher 2003/2007 of Word 2003/2007,kunt u hiermee ook prima uw creativiteit kwijt betreffende het maken van uitnodigingen. Hoe u dit kunt doen wordt beschreven op http://www.uitnodiging-maken.net. Klik hier op de knop “Welke Manier”

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com