U bevindt zich hier: Home » buitenland » Jenever museum en stadswandeling in Hasselt

Jenever museum en stadswandeling in Hasselt

Geschreven door Elenea

jenever museum en stadswandeling hasselt belgieJenever is oorspronkelijke een moutwijn waaraan extracten uit de jeneverbes werden toegevoegd. Ontdek het intrigerende verhaal achter een goede borrel. Even over de Belgische grens in het Nationaal Jenevermuseum, gevestigd in een authentieke Belgische stokerij in Hasselt, kun je het produktieproces bekijken en uittesten of die borrel nu echt zo onweerstaanbaar is …….

Jenever museum en een goede borrel

Combineer je bezoek aan dit jenever verleden met een stadswandeling door Hasselt. De stad heeft gezellige straten, kleurrijke terrasjes en stijlvolle winkelgalerijen. Hasselt is de stad met de grootste Japanse Tuin van Europa.

Voor meer informatie over o.a. de toegang tot het museum surf je naar jenevermuseum.be

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com