U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Kinder shirts bedrukken naam en telefoonnummer

Kinder shirts bedrukken naam en telefoonnummer

Geschreven door Elenea

sos kinder shirts naam en telefoonnummer ontwerpenKinder shirts zelf ontwerpen en eventueel laten bedrukken met naam van het kind en een telefoonnummer is een goede tip, als je straks op vakantie bent en je wil je kind(eren) niet kwijtraken.

Een sos bandje met naam en telefoonnummer is natuurlijk ook een goede optie.

Kinder shirts bedrukken

Een leuk tshirt bedrukt met naam en telefoonnummer. Bij de bestelmogelijkheden kun je het gewenste formaat t-shirt kiezen en aangeven welke naam en telefoonnummer(s) jij wilt laten drukken met eventueel een leuke illustratie. Aan de slag en zelf in drie stappen ontwerpen bij : sorprentas.com – kies een product – tekst toevoegen – illustratie toevoegen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com