U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Baby schoentjes van soepel zacht leer

Baby schoentjes van soepel zacht leer

Geschreven door Elenea

baby schoentjes slofjes van zacht soepel leerBaby schoentjes van soepel zacht leer zijn de meest ideale slofjes/schoentjes voor de baby. De leukste babysloffen zijn ‘Baby Paws’. Ze worden met de hand gemaakt op het Australische eiland Tasmanië van het zachtste leer. De babysloffen van Baby Paws zijn er in vele modellen en kleuren er is altijd wel iets bij voor uw baby.

Baby schoentjes van soepel zacht leer

baby schoentjesBaby Paws zijn soepele leren schoentjes voor baby’s en peuters van 0 tot 24 maanden. De schoentjes  De schoentjes zijn online te bestellen in een aantal mooie basiskleuren, in leer en suède. Ben je echter op zoek naar een kleur die nét een beetje anders is, bijvoorbeeld appelgroen, paars, geel, goud of zilver … die zijn er ook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com