U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Cadeau voor vaderdag is originele gadget

Cadeau voor vaderdag is originele gadget

Geschreven door Elenea

mierenaquarium cadeauCadeau voor Vaderdag is soms moeilijk te vinden. Want wat boeit paps nu écht. Al die leuke knutselwerkjes zijn heel leuk, maar misschien wordt papa dit keer blij van een leuke gadget.

Cadeau voor vaderdag is mierenaquarium

Het op de foto geshowde ‘Antworks’ (mierenaquarium) is gebaseerd op de technologie, die door de NASA werd gebruikt bij het bestuderen van leven in een gewichtloze omgeving en is speciaal ontwikkeld als een leefomgeving, een habitat, voor mieren in de ruimte. Bij de papa bij ons in huis is dit echt een succes gebleken………..

mieren cadeauDeze mierenstad weet jong en oud te fascineren! Niet alleen door de bezigheden van de mieren maar eveneens door de unieke uitvoering.
Hou alle kieren in huis in de gaten want je hebt vanaf nu mieren nodig!!! Antworks bestaat uit een container met doorzichtige gel waarin mieren hun nesten met kamers bouwen deze gel dient tevens als voeding en vocht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com