Gerelateerde artikelen

  • Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Portemonnee van plastic draagtas Portemonnee van plastic draagtas
  • Kookschort met persoonlijke touch Kookschort met persoonlijke touch
  • Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn
  • Cadeau inpakken tips met verschillende materialen Cadeau inpakken tips met verschillende materialen
moeders

Cadeau voor vaderdag is originele gadget

mierenaquarium cadeauCadeau voor Vaderdag is soms moeilijk te vinden. Want wat boeit paps nu écht. Al die leuke knutselwerkjes zijn heel leuk, maar misschien wordt papa dit keer blij van een leuke gadget.

Cadeau voor vaderdag is mierenaquarium

Het op de foto geshowde ‘Antworks’ (mierenaquarium) is gebaseerd op de technologie, die door de NASA werd gebruikt bij het bestuderen van leven in een gewichtloze omgeving en is speciaal ontwikkeld als een leefomgeving, een habitat, voor mieren in de ruimte. Bij de papa bij ons in huis is dit echt een succes gebleken………..

mieren cadeauDeze mierenstad weet jong en oud te fascineren! Niet alleen door de bezigheden van de mieren maar eveneens door de unieke uitvoering.
Hou alle kieren in huis in de gaten want je hebt vanaf nu mieren nodig!!! Antworks bestaat uit een container met doorzichtige gel waarin mieren hun nesten met kamers bouwen deze gel dient tevens als voeding en vocht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?