U bevindt zich hier: Home » cultureel » Straattheater tijdens festivaldagen in Overijssel

Straattheater tijdens festivaldagen in Overijssel

Geschreven door Elenea

straattheater overijsselStraattheater heet ‘KUNSTen op Straat’ en maakt de schakel tussen de straat en het theater mogelijk. Buiten ligt er een wereld open. Van begin mei tot eind september zullen er vele festivaldagen zijn in de provincie Overijssel. KUNSTen op straathoeken, pleinen en stegen, buitengebieden, parken en tuinen in de provincie Overijssel.

Straatartiesten geven vaak fantastische voorstellingen die amusant zijn om naar te kijken. Mensen op stelten, met een step, een bewegend standbeeld en verkleedpartijen; bij straattheater weet je niet wat je kunt verwachten. Voorstellingen worden voorbereid, maar er wordt ook geïmproviseerd, b.v. een opvallend persoon tussen het publiek waarmee een grap wordt uitgehaald.
Onder straattheater valt o.a. circusacts, mime, poppenspel, dans en theater en de verschillende acts amuseren, ontroeren, shockeren en/of verrassen.
Kortom een en al amusement !!!

Straattheater in Overijssel

Van dans tot circus, van poppentheater tot locatievoorstellingen.
Meer dan 250 voorstellingen zullen komende zomer, geheel gratis tenzij anders vermeld, te zien zijn in verschillende steden en dorpen in de provincie Overijssel. Meer informatie op kunstenopstraat.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com