U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Bloemen en hun betekenis

Bloemen en hun betekenis

Geschreven door Elenea

wat vertellen Bloemen hebben veelal een betekenis. Rode rozen horen bij een liefdesverklaring, een krans bij een herdenking, we kennen het bruidsboeket. Maar wanneer gebruik je een bos tulpen of anjers? Wat zeggen de flowers eigenlijk in schilderijen en verhalen.

Een klein voorpoefje vind je bij :

Bloemen en hun betekenis

Wil jij daar meer over weten, dan is het boek “De Victoriaanse taal van bloemen” een leuk cadeau om te krijgen of om zelf te kopen.

wat vertellen Na het overweldigende succes van “De verborgen taal van bloemen” dus nu het Victoriaanse verhaal , waarin de taal van de soorten wordt uiteengezet. Dit prachtig geïllustreerde boekje is onmisbaar voor iedereen die van welke soort dan ook houdt – en natuurlijk voor iedereen die van de vorige editie heeft genoten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com