U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Tshirts en accessoires zelf inkleuren

Tshirts en accessoires zelf inkleuren

Geschreven door Elenea

tshirts en accessoires zelf inkleurenTshirts, tassen, schorten, koksmuts en kussen kunnen de kinderen zelf inkleuren met textielstiften. Leuk om cadeau te geven en voor de kinderen leuk om te krijgen.

Het blijkt dat de intensiteit van het kleurgebruik het grootste is bij jongere kinderen. Tot ongeveer het zevende levensjaar is kleur als lustuiting heel erg belangrijk. De meeste kinderen hebben een voorliefde voor bepaalde kleuren. Ze gebruiken dan nog geen kleuren die met de werkelijkheid overeen komen. Denk maar eens aan kindertekeningen met blauwe bomen of rode mensen. Het kind kiest een bepaalde kleur vaker. Hij heeft een voorkeur voor deze kleur. Dit geldt natuurlijk alleen als het kind uit meerdere kleuren kan kiezen (1).
Dit expressieve kleurgebruik neemt af naarmate het ….
lees verder bij kindertekeningen.blogspot.nl/kleuren-zeggen-meer

Tshirts en accessoires zelf inkleuren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com