U bevindt zich hier: Home » eropuit » Film Nebraska is een Amerikaanse roadmovie

Film Nebraska is een Amerikaanse roadmovie

Geschreven door Elenea

NEBRASKAFilm Nebraska vertelt het verhaal over het leven na ontvangst van een brief van een neploterij. De knorrige vader Woody Grant denkt dat hij in één klap rijk is geworden. De ‘prijs’ van één miljoen dollar kan hij ophalen in Lincoln, Nebraska, ruim duizend kilometer van zijn woonplaats. Hij is vastbesloten om zijn fortuin te incasseren – zelfs als het betekent dat hij de afstand te voet moet afleggen. nebraska is prachtige filmZijn zoon David voelt zich gedwongen hem te vergezellen. Onderweg stoppen ze in het geboortedorp van Woody, waar familie en oude bekenden al snel hoogte krijgen van hun missie en Woody het gesprek van de dag wordt.

Filmtip: Nebraska

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com