U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Maxi Cosi autostoel voldoet aan laatste veiligheidsnormen

Maxi Cosi autostoel voldoet aan laatste veiligheidsnormen

Geschreven door Elenea

maxi cosi voldoet een nieuwste veiligheidnormenMaxi-Cosi nieuwste autostoel garandeert een betere bescherming van hoofd en nek door langer achterwaarts vervoer te waarborgen tot circa 4 jaar (105 cm). Deze autostoel wordt geïnstalleerd op de 2wayFix base dat met ISOFIX aan het chassis van de auto wordt bevestigd. Deze 2wayFix base communiceert correcte installatie in de auto door middel van licht en geluidssignalen, waardoor verkeerde installatie bijna onmogelijk is. De 2wayPearl biedt optimaal gebruiksgemak dankzij het openstaande harnassysteem waardoor het makkelijk is om een kind in de stoel te plaatsen. Ook heeft deze stoel een gemakkelijke verplaatsing van achterwaarts naar voorwaarts vervoer en verschillende ligstanden in beide posities.
Meer lezen en vind winkel om Maxi Cosi te kopen.

2wayPearl is onderdeel van de 2wayFamily, 1 ISOFIX base waar 2 autostoeltjes op geïnstalleerd kunnen worden waardoor ouders hun kinderen nog langer achterwaarts kunnen vervoeren. De 2wayPearl gecombineerd met de 2wayFix is in September 2013 internationaal bekroond met de Baby Innovation Award.

maxi cosi voldoet een nieuwste veiligheidnormen 1Nóg veiliger door i-Size
In juli 2013 is er een nieuwe Europese wetgeving met betrekking tot de veiligheid van kinderstoeltjes met de naam i-Size (R129) van kracht gegaan. Het doel van deze wetgeving is om veilig vervoer van kinderen in de auto  op verschillende manieren te verbeteren. Centraal onderdeel van de wetgeving is dat kinderen langer achterwaarts gericht vervoerd worden in hun kinderzitje, tot minimaal 15 maanden zodat bij een eventueel ongeval nek-en hoofdletsel beperkt blijft. Maxi-Cosi was nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe EU-regelgeving en is actief bezig om i-Size (R129) onder de aandacht te brengen en de bekendheid van deze veiligheidsnorm te vergroten.

 

    

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com