U bevindt zich hier: Home » beauty en gezondheid » Kalknagels weg voor de zomer begint

Kalknagels weg voor de zomer begint

Geschreven door Elenea
Bron: beavervalleyfootclinic.blogspot.nl

Bron: beavervalleyfootclinic.blogspot.nl

Kalknagels kunnen weer toonbare nagels worden zodat je probleemloos de slippers en open schoenen weer uit de kast kunt halen. Mooie en verzorgde voeten en nagels zijn dan natuurlijk wel een ‘must’. Om ze op tijd ‘slipperklaar’ te krijgen, is het belangrijk om nu al te starten met de juiste verzorging.

Online test
In het begin merk je vaak weinig van een kalknagel omdat een schimmel langzaam groeit. Voor veel mensen is het dan ook lastig om vast te stellen of ze last hebben van een kalknagel. Een huisarts of een (medisch) pedicure kan goed beoordelen of er sprake is van een kalknagel en adviseren over de juiste behandeling, bijvoorbeeld met Naloc. Op Naloc.nl is een kalknageltest te doen waarbij direct een eerste advies wordt gegeven. 

 Voet-tips om kalknagels te voorkomen
  • Draag altijd ventilerende schoenen, was sokken op 60 graden, wissel schoenen regelmatig af en draag slippers in openbare gelegenheden, zoals zwembaden.
  • De kans op een kalknagel kan vergroot worden door een verminderde weerstand, aandoeningen zoals diabetes mellitus en ouder worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com