U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Donald Duck en vrolijke educatieve app

Donald Duck en vrolijke educatieve app

Geschreven door Elenea

donald duck app is educatief en leukDonald Duck heeft een vrolijke educatieve app genaamd: Duckwise. Heteerste product, er zullen er meerder volgen, is de Duck Quiz en speelt zich af binnen vijf verschillende categorieën, t.w. aardrijkskunde, geschiedenis, dieren, Disney en Donald Duck. Spelenderwijs wordt in deze iPad app de algemene kennis én de kennis over de Duckstad bewoners getest. De vragen – gericht op jonge én oude spelers – zijn ontwikkeld door redacteuren in samenwerking met leerkrachten.
donald duck app downloadenDe belangrijkste pijlers van Duckwise zijn educatie en fun. Spelenderwijs leren waarbij goed wordt gekeken naar de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor kinderen in de 21e eeuw.
De Duck Quiz app is nu te downloaden.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ip4LDambvbE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com