U bevindt zich hier: Home » hobby » Beados kralen plakken met water

Beados kralen plakken met water

Geschreven door Elenea

beados kralen plakken met water 1Beados kralen zijn voor kinderen dé manier om de mooiste creatieve kunstwerkjeste maken. De Beados Mineez Regenboog Bedeltjes Set bevat vier bedeltjes en sleutelhangers in de mooiste kleuren van de regenboog om zo kleurrijke creaties te maken. Kinderen kunnen kiezen uit meegeleverde sjablonen als een aardbei, poppetje, palmboom of hondje of maken hun eigen ontwerp voor de bedeltjes.

beados kralen plakken met water 6

Beados kralen werkt zo

De kinderen leggen op een mal de kraaltjes in een patroon die zij leuk vinden. Er zijn ook voorbeelden die ze kunnen volgen. Is het klaar, dan leg je er het hangkraaltje tegenaan en spuit je op 10 cm afstand een beetje  water erover. Na een kwartier goed drogen is het bedeltje klaar.

Beados Mineez is geschikt ivoor kinderen vanaf 6 jaar.
Beados is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar met grotere kralen. Met Beados maken jonge kinderen zelfstandig of samen met vriendjes op een veilige manier leuke en vrolijke creaties met kraaltjes die aan elkaar plakken met water.
Beados kopen en zelf kiezen.

Met onze tweeling, meisje en jongen van zes jaar, zijn wij op een regenachtige middag met het meisjes en haar vriendin aan de slag gegaan. De jongen wilde graag iets anders klnutselen, nou dat mag altijd……
beados kralen plakken met water 2Kijk naar de foto’s van twee vriendinnen en zie hoeveel plezier ze er aan beleven.
Toen haar tweelingbroer van 6 jaar de twee meisje bezig zag, zei hij’: ‘de volgende keer wil ik ook meedoen’. Dus leuk voor zowel jongens als voor meisjes ……..

Beados kralen en creatief aan de slag

Met maar liefst 500 kralen, 16 oogkraaltjes, vier sjablonen, twee werkbladen, een pen en andere handige hulpmiddelen maken kinderen in een handomdraai de leukste bedeltjes voor zichzelf, of als cadeau voor vriendinnen. Leg de kraaltjes op het werkblad, spray met water, even laten drogen en klaar!

Voor meer inspiratie en nieuwe kraaltjes zijn vanaf nu ook een drietal Beados Mineez Thema Navulsets verkrijgbaar: Tropen, Tutti Frutti en Vertroetelde Pups.

beados 1

beados 4

BEKIJK DE BEADOS VIDEO

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com