U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Carnaval kleurplaat maskers en meer

Carnaval kleurplaat maskers en meer

Geschreven door Elenea

Tekenen, kleuren en verven is voor kinderen het ontdekken van de wereld. Zij doen ervaring op en ontplooien hun creativiteit. Dit is belangrijk voor hun ontwikkeling.
Kinderen kijken spontaan en ongedwongen de wereld in en zoals zij de wereld zien, tekenen de kinderen zonder een voorbeeld te gebruiken. Daarbij kiezen ze een onderwerp die hen op dat ogenblik bezighoudt. Volwassenen moeten kinderen hierin niet remmen door ze allerlei opdrachten te geven. Het wil wel eens voorkomen dat kinderen onvoldoende ideeën of te weinig nieuwe uitdagingen hebben, dan helpen volwassenen de kinderen weer een beetje op weg door goed naar ze te luisteren en enkele mogelijkheden aan te bieden, waar de kinderen weer zelf mee aan de slag en verder kunnen.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com