U bevindt zich hier: Home » eropuit » Huiskamerrestaurant en wat is Table dhote

Huiskamerrestaurant en wat is Table dhote

Geschreven door Elenea

ets woning Tatjana 2001 eleneaHuiskamerrestaurant Table dhote vult de lege uurtjes van een restaurant en hotel of wordt georganiseerd in een huiskamer bij particulieren thuis. Bij een table d’hote schuiven mensen op een vast tijdstip, voor een vaste prijs en voor een vast menu aan tafel. Je weet dus niet van tevoren met wie je aan tafel zit.

Huiskamerrestaurant Table Dhote en de geschiedenis

De table d’hote is ontstaan in de 19e eeuw en in de 20e eeuw weer afgezworen, omdat de aantallen uit de hand liepen en de kwaliteit te wensen overliet.
Nu 100 jaar later wordt de table dhote in een moderne variant georganiseerd. Met maximaal tien tot vijftien mensen samen aan een tafel, net genoeg om de eters het idee te geven van een grote familie.  Door het toenemend aantal alleenstaanden in Nederland is de table d’hote nu weer een aantrekkelijke manier van eten. 


Enkele voorbeelden zijn:

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com