U bevindt zich hier: Home » eropuit » Festival Classique 2014 Den Haag

Festival Classique 2014 Den Haag

Geschreven door Elenea

festival classique den haagFestival Classique vindt plaats op 18 t/m 22 juni 2014 in de prachtige binnenstad van Den Haag. Dit is een jaarlijks terugkerend feest van klassieke muziek. Meer dan 100 workshops, voorstellingen en concerten met topmusici en aanstormend talent om te (leren) genieten van klassieke muziek!

Festival Classique Den Haag

De programma’s vinden plaats in de openlucht en ook op onverwachte plekken, zoals in de McDonald’s, een coffeeshop of in de Gevangenpoort. Het topstuk blijft toch altijd het Hofvijverpodium. Hier kunnen meer dan duizend bezoekers op de tribune of op de bankjes rond de Hofvijver genieten van verschillende concerten.
Met dans, eten, workshops en gratis concerten wordt klassieke muziek toegankelijker en hip gemaakt. Het idee is: klassiek, maar dan leuk.
Bezoek de website festivalclassique.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com