U bevindt zich hier: Home » buitenland » Singles zeilen in Griekenland

Singles zeilen in Griekenland

Geschreven door Elenea

zeilvakantie amorgosIn de zomermaanden kunnen singles samen zeilen in Griekenland. De zeiljachten van Amorgos Zeilvakanties vertrekken vanuit Athene om te genieten van zon, zee, zeilen en gezelligheid. Heerlijk vakantie vieren en leren zeilen onder de zon? Zodra er genoeg wind is gaan de zeilen los. Ook als je nog nooit gezeild hebt, is dit een geweldige vakantie. Als je zin hebt is er altijd iets te leren of te doen.

Wil je een vakantie waarin je leert zeilen en mooie baaien en eilanden ontdekt? Ga dan mee met een zeezeilen cursus in Griekenland. Leer hoe je een groot zeiljacht bestuurt. Maar geniet ook van snorkelen, lekker eten, een terras aan het water en de Griekse gezelligheid.

Relaxed, (niet) alleen op vakantie

Deelnemers komen om te zeilen, zonnen en zwemmen. Daarnaast is het voor velen een manier om relaxed alleen mee te kunnen op een zeilreis.
Meer informatie over zeilen met singles vind je op

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com