U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Stormvloedkering is leerzaam dagje uit

Stormvloedkering is leerzaam dagje uit

Geschreven door Elenea

keringhuis hoek van hollandLangs de Niewe Waterweg, vlakbij Hoek van Holland, is het meest spectaculaire waterbouwkundig werk van Nederland, het sluitstuk van de Deltawerken, te bezichtigen. De Maeslantkering beschermt 1,5 miljoen inwoners tegen stromvloeden. De expositie is voor jong en oud. In het restaurant heb je een prachtig uitzicht op het indrukwekkende stuk Nederlands vakmanschap en de Nieuwe Waterweg.  Ik was er en het heeft een enorme indruk op mij gemaakt. Zo groot als het is …………….
Meer informatie vind je bij keringhuis.nl

En zo werkt de stormvloedkering:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com