U bevindt zich hier: Home » eropuit » Indoor surfen, flow- en bodyboarden

Indoor surfen, flow- en bodyboarden

Geschreven door Elenea

Het grootste wildwatersportcomplex van Europa is een paradijs voor alle watersportliefhebbers. De 350 meter lange wildwaterbaan is dé plek om te raften, wildwaterkanoën, hydrospeeden en tuben. In Zoetermeer in Dutch Water Dreams is ook een supergolfslagbad waar men kan flowboarden (soort surfen) en bodyboarden. In de schoolvakanties heeft het waterpretpark speciale acties voor kinderen. Snel reserveren, want er is veel belangstelling voor.
Voor meer informatie en alle aktiviteiten surf je naar dutchwaterdreams.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XyL6mWFGIwE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?