U bevindt zich hier: Home » cultureel » Cultureel weekend in 48 uur in Den Haag

Cultureel weekend in 48 uur in Den Haag

Geschreven door Elenea

cultuur weekend den haagBegin september vindt in Den Haag een groots cultureel weekeinde plaats. Den Haag is dan het podium van kunst, muziek, theater en alle andere cultuur die de hofstad rijk is. Door de samenwerking tussen de cultuursector, het bedrijfsleven en de gemeente wordt het Haagse culturele seizoen geopend met ‘48 uur van Den Haag’.

Het doel van ‘48 uur van Den Haag’ is om in één weekend zoveel mogelijk bezoekers van het culturele leven te laten proeven en de stad daarmee op de kaart te zetten bij cultuurliefhebbers uit het hele land. Onderdeel van 48 uur van Den Haag is ondermeer de traditionele museumnacht, het uitfestival en een wereldfestival. Daarnaast houden galeries open dag, zijn er theateropvoeringen langs de grachten en wordt een Haagse hotelnacht georganiseerd. De deelnemende evenementen sluiten hun programmering en promotie op elkaar af. Daarnaast wordt een overkoepelende campagne gelanceerd om het weekeinde onder de aandacht te brengen.

‘48 uur van Den Haag’ is een combinatie van bestaande en nieuwe festivals. De volgende evenementen maken er onderdeel van uit:

  • Art & Fashion Noordeinde
  • Embassy Festival
  • Haags Uit Festival
  • Haagse Grachtenpracht
  • Hotelnacht
  • Kindergrachtenpracht
  • Kindermuseumnacht
  • Museumnacht
  • Haags Stadsontbijt

Meer informatie over ‘48 uur van Den Haag’ is te vinden op 48uurvandenhaag.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com