U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wandelen met gladheid doe je met grips

Wandelen met gladheid doe je met grips

Geschreven door Elenea

wandelen met gladheidWandelen met gladheid zorgt ieder jaar weer voor ellende. Honderden mensen belanden op de Eerste hulp door uitglijden. Je kan natuurlijk ook gaan sneeuwschoenwandelen. Wie kan wandelen, leert snel het sneeuwschoenwandelen. Sneeuwschoen wandelen is plezier door sportieve beweging in de frisse winterlucht midden in de ongerepte natuur. Het is niet zo technisch als skiën en er is geen lange cursus of een bijzondere uitrusting voor nodig. Met professionele hulp is sneeuwschoen lopen in een paar uur te leren.

Voor in en om je huis haal je deze mini snowsteps nu in huis, zodat wanneer het glad is je gewoon naar buiten kan om te wandelen en je boodschappen te doen. Je koopt daarvoor de simpele mini grips, die gedurende de strenge winterperiode makkelijk in je (hand)tas mee te nemen zijn en dus dan geen geglibber meer in de winter, maar gewoon veilig doorstappen.

Wandelen met gladheid doe je met grips

Wil je toch iets meer grip, dan kies je een van deze snowsteps.


 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com