U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Kindertekening kan intellect kind voorspellen

Kindertekening kan intellect kind voorspellen

Geschreven door Elenea

kan kindertekening intellect voorspellenKindertekening peuter en toekomstig intellect kind heeft dat met elkaar te maken? Kan een tekening van een kind het intellect voorspellen? Dat lijkt mij sterk. Maar goed. Een onderzoek van King’s College London heeft uitgewezen dat aan de hand van tekeningen van een 4 jaar oud kind de intelligentie op 14-jarige leeftijd voorspeld kan worden.  De wetenschappers onderzochten hiervoor 7752 paar tweelingen. De kinderen kregen op 4 jarige leeftijd de opdracht om een kind te tekenen. Deze tekening  kreeg dan een cijfers van 0 tot 12 gebaseerd op de aanwezigheid en kwaliteit van hoofd, mond, oren, haar, armen etc….
De wetenschappers ontdekten een verband tussen de resultaten van de tekentest en intelligentietesten die op 14 jarige leeftijd werden afgenomen.

Zal je kind op 4 jarige leeftijd vergeten zijn de haren en de mond te tekenen …………….

kindertekening bepaalt intellect voor later

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com