U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Bobo gratis 3D website en 3D app voor kleuters

Bobo gratis 3D website en 3D app voor kleuters

Geschreven door Elenea

knuffelBobo 3D website en 3D app is voor kleuters van 3 – 6 jaar. Bobo is het eerste tijdschrift dat met deze mogelijkheden op internet komt. Kinderen kunnen dus vanaf nu op www.bobo.nl en met de gratis app educatieve spelletjes op hun eigen niveau spelen en ze worden beloond met een Bobo-tuin.

Bobo 3D app voor kleuters

Bobo is een grappig ondeugend vriendje. Kinderen kunnen door de 3D omgeving echt in de wereld van dit ondeugende vriendje stappen. De spelletjes in de boomhut zijn uitgevoerd in 2D, waardoor het idee van een kijkdoos ontstaat.
In alle hutten van de bobo-boom kunnen de kinderen een avontuur beleven. Ze kunnen er lezen, kleuren, puzzelen, muziek maken, filmpjes kijken en Engelse woordjes leren.

  • kleurhut
  • leeshut
  • kijk- en luisterhut
  • speelhut
  • en Engelse garage

Tijdschrift

tijdschrift bobo 3 tot 6 jaarBobo verschijnt iedere maand en heeft een stevige en glanzende kaft. Bobo beleeft in elke uitgave een grappig avontuur en neemt de kleuter 4 t/m 6 jaar mee in zijn kleurrijke wereld. Bobo verschijnt 12 x per jaar, tijdschrift Bobo kopen.

Bobo Grabbelboom spel

spel bobo grabbelboomBobo en zijn vriendjes zijn dol op sommen maken! Ze maken er steeds een spelletje van. Kies een sommenkaartje en grabbel in de Boboboom. Kun je het cijferkaartje gebruiken om een van de sommen op jouw sommenkaart op te lossen? Super! Leg het kaartje meteen op jouw sommenkaart. Kijk wel goed uit voor de fopkaartjes! Wie als eerste zijn sommenkaartje vol heeft, wint dit leuke en leerzame spel. Zijn sommetjes nog iets te moeilijk voor jou? Draai de sommenkaartjes om, speel de makkelijke versie van dit spel en maak kennis met de cijfers van 1 tot 9.
Grabbelboom spel kopen, klik hier.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com