U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagje eropuit in Amsterdam is relaxen

Dagje eropuit in Amsterdam is relaxen

Geschreven door Elenea

dagje eropuit in amsterdamDagje eropuit is een welkome ontspannen afwisseling van de dagelijkse beslommeringen. Een dagje doelloos wandelen in Amsterdam kan altijd en op ieder moment van de dag. Gewoon je neus achterna, laat je verrassen door dat wat je tegenkomt.

Dagje eropuit in Amsterdam

Parkeer je auto gratis in Amsterdam Buitenveldert of in Slotervaart en ga met de tram (lijn 2 en/of 5) richting centrum. Stap enkele haltes voor het centrum uit en wandel langs de grachten. Als voorproefje hieronder een kleine foto impressie.

Amsterdam is in de 13e eeuw aangelegd op een dam in de Amstel en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Andere attracties zijn musea, zoals het

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Thijs september 16, 2009 - 10:18 am

Wandelen door de stad als doel op zich! Zo maak je zeker de leukste dingen mee en zie je eens wat anders. Zelfs toen ik in Amsterdam woonde kwam ik op deze manier nog voor leuke verrassingen te staan, goede tip!

Reageer
Thijs september 16, 2009 - 10:18 am

Wandelen door de stad als doel op zich! Zo maak je zeker de leukste dingen mee en zie je eens wat anders. Zelfs toen ik in Amsterdam woonde kwam ik op deze manier nog voor leuke verrassingen te staan, goede tip!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com