U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fietsen of wandelen langs ooievaars

Fietsen of wandelen langs ooievaars

Geschreven door Elenea
hdwallfree.com

hdwallfree.com

Fietsen of wandelen blijft een ontspannen bezigheid. Bijvoorbeeld lekker uitwaaien tijdens een fietstocht langs de ooievaars. Diverse afstanden en op diverse lokaties is dat mogelijk. Je kunt van de fietsroutes natuurlijk ook de mooiste stukjes wandelen.

De ooievaar is een grote witte, met zwarte vleugelranden, vogel die leeft van vooral kikkers en grote insecten, maar ook jonge vogels, hagedissen en knaagdieren staan op zijn menu. Het is een trekvogel die grote afstanden af kan leggen.

Fietsen of wandelen langs ooievaars

Hieronder links met informatie ooievaarsroutes :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com