Gerelateerde artikelen

  • Baby en kinderen in de zon tips Baby en kinderen in de zon tips
  • Kinderen moeten meer bewegen Kinderen moeten meer bewegen
  • Vette vis goed voor het ongeboren kind Vette vis goed voor het ongeboren kind
  • Gezond tussendoortje voor iedereen Gezond tussendoortje voor iedereen
  • Hoofdluis voorkomen en behandelen Hoofdluis voorkomen en behandelen
  • Kidwalk is sporten voor pas bevallen vrouwen Kidwalk is sporten voor pas bevallen vrouwen
moeders

Melktanden wisselen bijhouden op handige kaart

melktanden wisselen bijhouden op handige kaartMelktanden wisselen  en het doorkomen van de “grote mensen” tanden is in een bepaalde periode een hot item. Bij sommige kinderen duurt het lang en soms kan er plots een melktand verdwijnen bij het eten van een appel. Met behulp van het schema op een melktandenkaart kun je de gemiddelde doorkomst- en wisseltijden nagaan of het melkgebit van je kind ´op schema´ ligt. Daarnaast bevat de melktandenkaart ook informatie over de ontwikkeling van het melkgebit en tips van de tandarts.

Melktanden wisseling op kaart

Met de gratis en handige melktandenkaart van Lumage kun je alle gegevens rond de melktandjes van je baby en/of kleuter overzichtelijk bijhouden. De melktandenkaart bevat een schematische weergave van het melkgebit waarop per melktandje genoteerd kan worden op welke datum het betreffende tandje van je kind doorkwam en gewisseld werd.

Print de melktandenkaart uit en hang deze ergens aan de wand, bijvoorbeeld in de kinderkamer of op de koelkast.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?