U bevindt zich hier: Home » actueel » Twijfelende mannen over wel of geen kind

Twijfelende mannen over wel of geen kind

Geschreven door Elenea
www.pulsarmedia.eu

www.pulsarmedia.eu

Twijfelende mannen over kinderen krijgen of niet zijn er in ruime mate. Belangrijk nieuws voor deze twijfelende mannen is dat zij net als vrouwen een biologische klok hebben als het gaat om kinderen krijgen. Hun vermogen om gezonde kinderen te verwekken neemt met de leeftijd geleidelijk af, zo bleek ooit uit onderzoek van Amerikaanse wetenschappers.

Twijfelende mannen en biologische klok

Doordat de kwaliteit van erfelijk materiaal in sperma afneemt als de leeftijd van de man toeneemt, stijgt het risico van baby’s met afwijkingen. Een daarvan is dwerggroei, zei Brenda Eskenazi, een van de onderzoekers van de Universiteit van Californië en het Livermore National Laboratory. Het verschil tussen de biologische tijdklokken van mannen en vrouwen is volgens Eskenazi dat de vruchtbaarheid van mannen geleidelijk tot stilstand komt en die van vrouwen veel abrupter. Lees meer bij : Vruchtbaarheid van de man

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com