U bevindt zich hier: Home » eropuit » Boekenmarkten in Nederland

Boekenmarkten in Nederland

Geschreven door Elenea
wallpaperdetails.com

wallpaperdetails.com

Boekenmarkten zijn voor een vriendin van mij een Paradijs. Zij leest graag. Het liefst kinderboeken. Maar ook spannende boeken vind je terug in haar boekenkast. Boeken zijn best pittig in prijs, gemiddeld is ze per boek een eurootje of 15 kwijt. En zij kan het weten, want zij heeft in een boekhandel gewerkt en gaf bijna haar hele salaris uit in diezelfde winkel. Dus nieuwe boeken koopt zij bijna niet meer. boekenmarktAf en toe checkt zij de koop- en verkoopsites of er nog iets voor haar bij zit, maar het nadeel daarvan is dat je verzendkosten betaalt en dat geeft ze liever uit aan een boek.

Boekenmarkten in Nederland

De uitkomst: boekenmarkten! , klik op de link en je vindt boekenmarkten door heel Nederland. Heerlijk om tussen al die boeken te zoeken naar dat ene boek dat jij graag wilt hebben. En dan kost het je nog bijna niks ook!

boekenmarkt 2009 scheveningen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com