U bevindt zich hier: Home » eropuit » Halloween spanning en sensatie tijdens thrillercity

Halloween spanning en sensatie tijdens thrillercity

Geschreven door Elenea

Halloween spanning en sensatie tijdens het hoogtepunt van Halloween rond eind oktober en begin november. In deze periode kun je een thrillerfestival bezoeken in Zoetermeer met tentoonstellingen, griezeltochten, muziekuitvoeringen en een boekenmarkt. Op een groot scherm worden spannende filmfragmenten vertoond.

Halloween spanning en sensatie

De week van 25 oktober tot en met 31 oktober 2014 wordt de spannendste week van het jaar. Die week vindt voor de zesde keer het Nederlands Thrillerfestival plaats.

Het festival staat in het teken van het spannende verhaal in al haar soorten en maten. Toneel, film, musical, literatuur, tentoonstellingen, lezingen, workshops, improvisatieshows, de CrimeZone Awards 2014, misdaadseries en meet and greets met acteurs en schrijvers.

Zoetermeer is dan een week lang Thrillercity, vol activiteiten rondom het spannende verhaal, georganiseerd door het festivalbestuur en lokale culturele instellingen, in nauwe samenwerking met CrimeZone.
Voor alle actuele informatie surf je naar thrillerfestivalzoetermeer.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PKTmjWdHBds[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com