U bevindt zich hier: Home » eropuit » Brasserie op uniek plekje in Rotterdam

Brasserie op uniek plekje in Rotterdam

Geschreven door Elenea

zalmhuis rotterdam 1Brasserie bezoeken na een dagje Rotterdam. Wij zijn naar het Zalmhuis gereden. Een uniek plekje langs de Maas, waar de schepen af en aan varen en waar je met mooi weer op het terras, met uitzicht op de Maas, kunt eten, drinken en genieten. Betaalbaar en uniek. Het terras van het Zalmhuis is als beste uit de bus gekomen bij een onafhankelijke test onder ruim driehonderd terrassen. Het gebouw en de sfeer binnen is in Jugendstil. Je waant je er even terug in de tijd.

Brasserie, wat is dat?

Een brasserie is het Franse woord voor brouwerij en bij ons inmiddels ingeburgerd als naam voor een bourgondisch restaurant waar men iets kan eten en/of drinken.
De Parijse brasserie bestaat uit een ruime zaal met grote vensters en spiegels, vaak met een terras, waar men o.a. schotels à la carte kan eten. Brasserie gerechten zijn o.a. een goede biefstuk, patat, (maaltijd)salades, mosselen ……

Wij hebben heerlijk gegeten in brasserie Het Zalmhuis en zijn er bijgekomen van het bezoek aan de enerverende stad Rotterdam en zeer tevreden huiswaarts gekeerd.

En inmiddels een tevreden vaste klant geworden ………………….zalmhuis rotterdam zijaanzicht

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com