U bevindt zich hier: Home » eropuit » Bouwpakket Nachtwacht bouwen en spelen

Bouwpakket Nachtwacht bouwen en spelen

Geschreven door Elenea

bouwpakket schilderij rembrandt NachtwachtBouwpakket Nachtwacht is een goed idee om aan de kinderen te geven, bijvoorbeeld als je samen in het Rijksmuseum het geweldig imposante schilderij hebt bekeken in het Rijksmuseum in Amsterdam. “De Nachwacht”  is het bekendste schilderij en meesterwerk van Rembrandt van Rijn. Hij heeft het schilderij tamelijk donker geschilderd, zodat hij met lichteffecten de aandacht op bepaalde details kon vestigen. Door verkleuring is het schilderij door de jaren heen donkerder geworden en kreeg het de bijnaam “De Nachtwacht”.

Bouwpakket Nachtwacht

bouwpakket schilderij rembrandt 1Met dit pakket bouwt je kind zijn eigen Nachtwacht. Het bevat bouwplaatjes van dertien schutters met wapentuig, een meisje en een hond. De verpakking doet dienst als achtergrond.

 

Het bouwpakket kopen doe je bij rijksmuseum.nl/nl/webwinkel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com