U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagje uit in Deventer is genieten

Dagje uit in Deventer is genieten

Geschreven door Elenea

dagje uit in deventerDagje uit is vroeg vertrekken en genieten. Ik ben op een zonnige dag gaan wandelen door Deventer en een stukje langs de IJssel. Deventer heeft volop historische monumenten en oude sfeervolle straatjes. Deventer ligt aan de IJssel en is een van de oudste steden van Nederland, zoals Maastricht, Nijmegen, Voorburg …..

Dagje uit en Deventer bezoeken

Het bezoek aan Deventer natuurlijk afwisselen met een terras en een bezoek aan een museum en uiteindelijk naar huis met een heerlijke Deventer koek. Start je wandeling bij De Waag in het hartje van Deventer, want daar op de begane grond vind je alle informatie voor jouw dagje uit in Deventer of bij vvvdeventer.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com