U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » 3DS spelletjes en games voor kinderen

3DS spelletjes en games voor kinderen

Geschreven door Elenea
games voor meisjes

3DS Topmodel 3D / make-up opdoen

3DS en nieuwe leuke spelletjes en games voor kinderen voor urenlang speelplezier. Onze tweeling en hun vrienden en vriendinnetjes wisselen de spelletjes regelmatig. Dit zijn op dit moment wel de twee toppers.
Onderstaande games tips hebben niets met geweld te maken en dragen zelfs bij aan een sociaal en meelevend karakter. Dieren verzorgen en stylen.

TIP : Jonge kinderen, die al van zichzelf agressieve neigingen hebben, worden door het spelen van gewelddadige games agressiever. Het blijft dus belangrijk dat ouders hun kinderen in de gaten houden. Let er op dat de mate van geweld past bij de leeftijd van het kind.

3DS Topmodel 3D

nieuw spel game voor kinderen topmodel 3DVind jij het heerlijk om je op te maken en te stylen en wil jij heel graag Holland’s Next Topmodel worden? Vermaak je dan urenlang met deze nieuwe game. Zet je mooiste poses neer tijdens fotoshoots, kies de juiste make-up om jouw gezicht nóg mooier te maken, combineer dit met de perfecte styling en laat díe unieke indruk achter waar alle glamourbladen op zitten te wachten. Ben jij de volgende die weg moet, of heb je de jury helemaal omver geblazen? 3D poseren is nog nooit zo realistisch geweest, ervaar het leven van een echt topmodel.
Topmodel 3D – 3DS hier verkrijgbaar

3DS Mijn Dierenpraktijk Paarden

nieuw spel game voor kinderen mijn dierenpraktijk paardenBen jij dol op paarden en zou je het liefst de hele dag jouw lievelingsdier verzorgen? Dan is Mijn Dierenpraktijk Paarden echt iets voor jou! Je werkt met paarden van veel verschillende rassen. Je onderzoekt ze op ziektes en verwondingen en doet er alles aan om ze beter te maken. De paarden zijn bij jou in goede handen, want je kan echt alles; je geeft vaccinaties tegen parasieten, je desinfecteert wonden en je voert zelfs kleine operaties uit! Als het nodig blijkt, neem je ook paarden op in jouw kliniek. Jij bent de dierenarts en dus verantwoordelijk voor de hele kliniek!
Mijn Dierenpraktijk Paarden 3D – 3DS hier verkrijgbaar.

games voor kinderen

dieren verzorgen game 1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com