U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » DVD’s voor de allerkleinsten

DVD’s voor de allerkleinsten

Geschreven door Elenea

Dvd’s in huis voor de allerkleinsten is slim. Jij bepaalt wanneer, wat en hoe lang gekeken wordt. De onderstaande Dvd’s gaan over de belevenissen van de kindervriendjes Pingu, Chuggington, Brandweerman Sam, Mike de Ridder, Elmo en Thomas de Stoomlocomotief.

DVD’s voor de allerkleinsten

dvd voor de allerkleinsten

Pingu: serie 1 & 2

De schattige kleine Pingu maakt iedere dag de leukste avonturen mee. Hij ervaart de wereld op zijn eigen unieke manier en is dol op kattenkwaad. In serie 1 zie je hoe Pingu gaat vissen, de post rondbrengt en ijshockey speelt. In serie 2 krijgt Pingu zijn eerste echte kus en zie je wat er gebeurt als zijn ouders geen tijd voor hem hebben. In Pingu’s wereld wordt alleen ‘pinguïns’ gesproken, een expressieve en fantasierijke taal die gemakkelijk te

Brandweerman Sam: Redding in de Bergen

In deze nieuwe afleveringen zie je een hoop dappere reddingen van Brandweerman Sam. Zo moet er een ontspoorde trein stop gezet worden, hebben Elvis en Mike een incident bij een cliff en moet Sam snel ter hulp komen wanneer Norman perongeluk met Jupiter door Piekepolder rijdt!

Mike de Ridder: Ridder zijn is Fijn

Mike de Ridder is een tienjarige ridder in opleiding die leeft in de Middeleeuwen. In deze splinternieuwe afleveringen probeert Mike een echte ridder te zijn door zijn moeder te helpen. Verder zien we hoe Mike de spelregels aanpast als hij niet kan winnen van zijn vriendjes. Ook moeten de honden klaar worden gemaakt voor een parade, maar kan Mike dat wel aan Trollie overlaten?

Elmo de Musical

Speel samen met Elmo de hoofdrol in Elmo De Musical. Je rolt van het ene avontuur in het andere. Ondertussen leer je tellen, vormen herkennen en je fantasie gebruiken. Zing en dans mee en ontdek de wondere wereld van Elmo.

Thomas de Stoomlocomotief: Spitter, Spetter, Spat

Thomas de Stoomlocomotief gaat over de avonturen van een familie pratende treintjes op het denkbeeldige eiland Sodor. In Spitter, Spetter, Spat laten Thomas en zijn vriendjes zien dat ze zelfs plezier hebben wanneer het regent. Dus pak je regenlaarzen en bereid je voor op een spetterende dag in Sodor!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com