U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Klimparken in Nederland en veilige parken

Klimparken in Nederland en veilige parken

Geschreven door Elenea
klimbosgooieemland.nl

klimbosgooieemland.nl

Klimparken met touwladders, trappen, netten, lussen, klimwanden, hangbruggen, tokkelbanen en touwladers om eindeloos te klauteren en obstakels te overbruggen. Leuk en spannend vinden de kinderen dat geploeter, maar wat het allerbelangrijkste is, is dat het klimpark veilig is, zodat je als ouders je geen grote zorgen hoeft te maken. Uiteraard blijft alertheid je eigen verantwoordelijkheid als ouder.

Klimparken in Nederland

Veel klimparken liggen in de bossen, waar de kids van boom tot boom kunnen klimmen. De veiligste klimparken zijn die parken waar duidelijke instructie is, constant toezicht en het kind gezekerd, (vast aan minimnaal één bevestigingshaak) bij hoge klimpartijen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com