Gerelateerde artikelen

  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel
  • Borden snel voorverwarmen doe je zo Borden snel voorverwarmen doe je zo
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Magnetron maakt bacterien non-actief Magnetron maakt bacterien non-actief
  • Mascara bruin of zwart gebruiken tip Mascara bruin of zwart gebruiken tip
moeders

Kerstfilm De Drie Dogadiers is familiefilm

kerstfilm familiefilm op DVD de drie dogadiersKerstfilm ‘De Drie Dogadiers’ (originele titel: The Three Dogateers)  is een echte feelgood film die elementen uit Home Alone weet te mixen met titels als Look Who’s Talking en Cats & Dogs. Een hartverwarmende familiefilm voor de donkere decemberavonden!

De Drie Dogadiers is familie kerstfilm

Wanneer hun baasje de dag voor Kerstmis plotseling op zakenreis moet, blijven de hondjes Arfamis, Barkos en Wagos alleen achter om de Kerst cadeautjes te bewaken. Maar dan wordt er ingebroken en nemen de dieven alle cadeautjes mee… En ze stelen zelfs de Kerstboom! Dat laten onze Drie Dogadiers niet op zich zitten. Ze zetten de achtervolging in. Zal het ze lukken om alle cadeautjes op tijd weer thuis te krijgen? En hoe blijven ze uit handen van de hondenvanger?

Met hulp van de Kerstman beleven Arfamis, Barkos en Wagos hun grootste avontuur ooit! Met de stemmen van Kim-Lian van der Meij als Wagos, Reinder van der Naalt als de hondenvanger en de Vlaamse Ludo Hellinx (bekend uit Flikken) als Arfamis. 

[vimeo]http://vimeo.com/103521043[/vimeo]