U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wild Tales film is een komische thriller

Wild Tales film is een komische thriller

Geschreven door Elenea

filmtip wild tales

Wild Tales  film vertelt over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Bekijk nu deze absurde en hilarische scène waarin de bruid wel een heel opmerkelijke ontdekking doet op haar eigen huwelijksfeest.

Wild Tales filmtip

Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Regisseur Damián Szifron laat in een serie wilde, absurde en komische verhalen zien tot welke barbaarse acties men toe in staat kan zijn wanneer het kookpunt wordt bereikt.

Deze zwarte komedie is een Argentijns Spaanse co-productie van Pedro Almodóvar en werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Cannes Filmfestival 2014.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com