U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Wie is de mol junior is voor slimme kinderen

Wie is de mol junior is voor slimme kinderen

Geschreven door Elenea
animalstown.com

animalstown.com

Wie is de mol junior is, na de zeer succesvolle editie voor volwassenen, een uitdaging voor de junior bordpel spelers.  Alle jonge Mol-fans  kunnen eindelijk in hun eigen woonkamer op zoek gaan naar de Mol!

Wie is de Mol Junior

wie is de mol juniorIn dit spannende spel proberen de spelers achter een geheim woord te komen. Het lukt als de spelers elkaar vertrouwen en goed samenwerken. Dat lijkt makkelijker dan het is, want één van de spelers is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, is het spel verloren. Ontdek het geheime woord en ontmasker de Mol voor het te laat is. Wat je nodig hebt is: mensenkennis; slimheid en stressbestendigheid.

Wij hebben het spel met 3 personen gespeeld en enkele keren met meerdere mensen. Hoe meer mensen er mee doen, des te spannender en uitdagender.
Nodig dus je vrienden en vriendinnen uit, schenk een goed glas (fris)drank in en zorg voor lekkere hapjes. Succes verzekerd !!!!

Doel en winnaar van het spel

De spelers hebben 45 minuten de tijd om een codewoord te vinden. Door het goed beantwoorden van multiplechoicevragen krijgen de spelers letters van het codewoord. Maar… één van de spelers is een Mol. Zijn taak is om er voor te zorgen dat de spelers het geheime codewoord niet vinden. Slaagt de Mol in zijn opzet, dan wint hij het spel. Als de spelers het geheime woord, ondanks de Mol, toch vinden, winnen zij het spel. De speler die individueel het beste resultaat behaalt, is dan de uiteindelijke winnaar. In de junior editie van Wie is de Mol? wordt het de jonge spelers iets makkelijker gemaakt het geheime woord te ontrafelen, doordat ze door middel van jokers letters van het codewoord kunnen kopen.

wie is de mol junior 1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com