U bevindt zich hier: Home » eropuit » Groninger museum met wisseltentoonstellingen

Groninger museum met wisseltentoonstellingen

Geschreven door Elenea

groninger museum en groningen stadswandelingGroninger museum bezoeken is altijd de moeite waard. Het bijzondere gebouw, is opvallend kleurrijk en weerspiegelt in het water. De vaste collectie concentreert zich op de geschiedenis van stad en provincie met thema’s als kunstnijverheid, archeologie en oude en hedendaagse kunst.

Groninger museum

groninger museumVoor exacte openingstijden en tentoonstelling informatie surf je naar Groninger-museum.nl

Groningen is een bruisende studentenstad en het is o.a. daardoor goed toeven in de binnenstad. Deze jongste stad van Nederland kent een lange, roerige geschiedenis en dat is te zien aan de historische pakhuizen, hofjes en gebouwen. Groningen is ook een stad met lef, de stad heeft de meest vernieuwende architectuur binnen haar grenzen.
Lees meer bij : Alles over Groningen

Ik heb er genoten en combineerde ons bezoek aan het museum met een stadswandeling door Groningen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com