U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » iPhone hoes zelf borduren

iPhone hoes zelf borduren

Geschreven door Elenea

iphone hoeszelf bordureniPhone hoes kopen die in een  DIY pakket zit met een gekleurd Iphonehoesje, een naald en 3 kleuren DMC garen. Er zit een instructieboekje bij en een kruissteekje borduren kunnen we allemaal. Het hoesje is flexibel en de gaatjes zijn groot genoeg om te borduren. Je kunt je eigen patroon maken maar ook patronen bestellen. Gebruik max 3 DMC draadjes voor je patroon.

iPhone hoes zelf borduren

boek patronen iphone hoes bordurenGeef je siliconen telefoonhoesje een persoonlijke touch met naald & draad en je fleurt hem op met borduursels. In dit boek staan 100 superleuke borduursels ter inspiratie; van space-invaders, stoere tattoo-motieven tot het Like-symbool van Facebook.
De Borduurpatronen zijn geschikt voor iPhone, iPad en de iPod
Klik hier om een zelf te borduren telefoonhoes te kopen.

iphone hoes zelf borduren 1 iphone hoes zelf borduren 2

 https://www.youtube.com/watch?v=3eBjtiYhB9Q

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com