U bevindt zich hier: Home » kinderboeken » Zwangere moeder legt fundament voor nieuw leven

Zwangere moeder legt fundament voor nieuw leven

Geschreven door Elenea
zwangere moeder

zwangere moeder

Zwangere moeder kreeg een mailtje van Christine Pannebakker waarin ze attendeerde op haar boek “Het Mama Masterplan“. Jij kunt het leven van jezelf en je gezin positief beïnvloeden
Dit is de dag waarop jij de kans krijgt een zaadje van geluk te planten. Want dit is de periode dat jouw kindje leeft in je buik, je vinger omklemt of nog aan jouw hand door het leven wil gaan. Op dit moment leg jij het fundament voor een nieuw leven.

Zwangere moeder en nieuw leven

De informatie over dit boek spreekt mij zeer aan: In zeven stappen zul je ervaren hoe je jezelf en je kinderen kunt inspireren. Het Mama Masterplan gaat over de eerste jaren met je kinderen. De periode waarin ze leven in jouw buik, je vinger omklemmen, nog aan jouw hand door het leven willen gaan. In deze eerste jaren leg je het fundament voor hun verdere leven.

Christine Pannebakker vroeg zich af: wie wil ik zijn als moeder? Wat wil ik voor mijn kind? Ze ontdekte hoe je je zwangerschap positief kunt beïnvloeden. Waarom zelfvertrouwen het grootste geschenk is dat je aan je kind kunt geven. Wat een kind jouw leert. Dat alles wat je doet een voorbeeld is voor een volgende generatie. Hoe je grote dromen verandert in concrete doelen. Hoe je een druk leven kunt combineren met een gezin. En waarom het begint bij jou!

Christine heeft ook een eigen website: het mamamasterplan.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com