U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Vrijheid in gebondenheid werkt in een relatie

Vrijheid in gebondenheid werkt in een relatie

Geschreven door Elenea
jaimiesks.blogspot.nl

jaimiesks.blogspot.nl

Vrijheid in gebondenheid kan in een relatie goed werken. Elkaar vrijheid geven, gelijkwaardig zijn aan elkaar en elkaar helpen en ondersteunen op carrieregebied. Verwacht niet dat de ander zijn/haar ambities opgeeft om bijvoorbeeld een gezin te stichten. Ook niet als je relatie al enkele jaren duurt.

Vrijheid in gebondenheid relatie

Een relatie met vrijheid in gebondenheid is een moderne relatie en daarbij draait het om véél meer dan liefde, het draait om waar partnerschap, respect en bewondering.

  • Ik beloof je meer dan dat huisje-boompje-beestje, bij mij ben je vrij en zul je je nooit vervelen

Daarbij horen geen overdreven cadeaus en over attent zijn, want dat hou je toch geen jaren vol. Zie elkaar als compleet gelijkwaardig en help elkaar te groeien. Gun elkaar kansen, ook al doorkruisen ze jouw plannen.
Laat elkaar VOLKOMEN vrij en dat lukt op een stevige basis van intimiteit. Het werkt alleen met een ‘steady’ (stabiele) basis waarin je elkaar volledig vertrouwt en open kunt zijn over je dromen, verlangens en  wensen.
De bouwstenen daarvoor zijn:

  • aandacht
  • acceptatie
  • respect
  • waardering
  • en vrijheid

Als bij een ieder die behoeftes worden bevredigd, dan voelt een ieder zich goed.

De grens om elkaar vrij te laten ligt bij het sexuele. Het kan wel eens moeilijk zijn om elkaar sexueel en emotioneel trouw te blijven. Maar het is heel waardevol om je relatie naar een hoger level te tillen. Het biedt veiligheid waarin een mens goed gedijt, want we hebben allemaal behoefte aan grenzen. En binnen die veilige grenzen kun je uitgroeien tot een betere ik.

Mocht er een bouwsteentje beschadigen, dan dient er altijd een mogelijkheid te zijn om het vertrouwen dat is beschaamd op den duur te herstellen.
Beschadigen doe je in een minuut, en herstellen duurt wat langer.

vrijheid in gebondenheid in relatie werkt

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com