U bevindt zich hier: Home » eropuit » Boerderij leven ervaren tijdens boerensurvival

Boerderij leven ervaren tijdens boerensurvival

Geschreven door Elenea
youwall.com

youwall.com

Boerderij leven ervaren doe je tijdens een Boerensurvival. Gedurende een dag op een boerderij ontdekken wat de gevaren, vreugdes en problemen van het boerenleven kunnen zijn. Het schijnt goed te zijn voor de teambuilding. En wat ga je dan doen op de boerderij? Koeien uit het weiland halen, hooivorkwerpen, melkbussenrace, mest transporteren en nog meer boerenactiviteiten.

Boerderij leven ervaren

Voor jong en oud, familie of bedrijf, vereniging of burenuitje, gewoon met elkaar de sfeer van het boerenleven proeven. Een boeren uitje speelt zich af op een unieke locatie in de natuur, op het platteland, in dorp of stad ergens gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland.  Diverse boeren activiteiten kunnen vaak gecombineerd worden met hapjes, drankjes en  gezelligheid compleet en makkelijk geregeld.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Dr. Oetker augustus 4, 2005 - 3:19 pm

En de hele dag lachen als een boer met Kiespijn!

Reageer
Dr. Oetker augustus 4, 2005 - 3:19 pm

En de hele dag lachen als een boer met Kiespijn!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com