U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Miniatuur breien en mini breien tips

Miniatuur breien en mini breien tips

Geschreven door Elenea
miniatuur breien / paulasminiworld.blogspot.nl

paulasminiworld.blogspot.nl

Miniatuur breien doe je met DMC garen nr 80. De breinaalden zijn dun 0.8 of 01.00. De kleine plastic poppetjes zijn moeilijk te krijgen en niet in een gewone speelgoedwinkel te koop. Je kan de kleine poppetjes (5cm hoog en meisje of jongetje) met beweegbare armen online kopen bij tinstarcompany.com Ze verkopen zelfs Ieniemienie babietjes van 2 cm lengte.

Miniatuur breien tips

Van Marlies kreeg ik deze tip. Zij doet aan miniatuurbreien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?