U bevindt zich hier: Home » moeders » Vakantie in een woonwagen

Vakantie in een woonwagen

Geschreven door Elenea
roulottes.nl

roulottes.nl

Vakantie in een woonwagen kan leuk zijn om bijvoorbeeld met een paar gezinnen voor een klein weekje te doen. De wagens zijn compleet en helemaal in stijl ingericht. Je vindt ze in een mooie vallei in de Ardèche, Frankrijk, in de buurt van het dorp Ajoux, 15 kilometer van Privas en 20 kilometer van Aubenas . De fameuze Pont d’ Arc is ongeveer 40 minuten rijden.

Vakantie in een woonwagen

vakantie in een woonwagenDe woonwagens van Roulottes zijn compleet en in stijl ingericht met stoelen, tafel, bank, gasstel, koelkast, verlichting, kacheltje, mini set met radio en CD speler (eigen CD’s meenemen) en een groot tweepersoonsbed. Per wagen kan er 1 tent bijgeplaatst worden. (1 wagen en 1 tent = 4 personen).

Ook ouderwets kamperen behoort tot de mogelijkheid. Geen genummerde vakken, zelf een mooie plek uitzoeken. Reserveren is niet nodig.

Er is géén slagboom, géén receptie en weinig kampregels. Vrijwel alles mag als je er maar niemand mee lastig valt of uit de slaap houdt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com