Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Melodietjes zijn elementen voor een muziekdoosje Melodietjes zijn elementen voor een muziekdoosje
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Muziekdoosje en speeldoosje maken Muziekdoosje en speeldoosje maken
  • Muziek leren componeren Muziek leren componeren
  • Openlucht theater met allure Openlucht theater met allure
eropuit

Workshop Capoeira is muziek, dans en gevecht

wallpaperlepi.com
wallpaperlepi.com

Workshop Capoeira is met muziek en dans en meer. Capoeira spreek je uit als kapoewéra. Maar wat is het nou eigenlijk? Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht.

Workshop Capoeira

workshop muziek dans gevechtIn een kring van mensen die live muziek maken door middel van diverse Afrikaanse trommels en Pandeiro’s (tamboerijn), wordt het capoeiraspel gespeeld. Door middel van soepele bewegingen draaien en balanceren de twee spelers om elkaar heen.
Wat echt heel stoer is: je kunt het zelf leren in een workshop! Er zijn enorm veel mogelijkheden om invulling te geven aan zo’n workshop. Je kunt de locatie zelf kiezen en bijvoorbeeld eerst een demo zien. Maar uiteindelijk is het natuurlijk wel erg gaaf om zelf de kunst van deze sport onder de knie te krijgen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?