U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Geboortekaartje zelf stylen

Geboortekaartje zelf stylen

Geschreven door Elenea
geboortekaartje zelf stylenGeboortekaartjes van lieve kaartjes met uiltjes tot vintage kaartjes met een mooi lettertype en geboortekaartjes met een hartjesboom. De bestaande ontwerpen die zijn gemaakt door designers kun je zelf aanpassen, door bijvoorbeeld het lettertype en de achtergrondkleur te wijzigen of elementjes toe te voegen. Ook kun je je eigen ontwerp uploaden en zo echt een uniek kaartje versturen. Helemaal hip zijn ook de geboortekaartjes met een eigen foto. Zo kun je je kindje meteen showen aan al je familieleden en vrienden.
Op hippe-geboortekaartjes.nl vind je de leukste geboortekaartjes in allerlei stijlen.

Geboortekaartjes zelf stylen

Je bestelt via de site eenvoudig een proefdrukje voor €1, dat je de volgende dag in huis hebt. Hippe-geboortekaartjes.nl krijgt van klanten gemiddeld een 9,5. Zo schrijft Marianne: “Snelle verwerking en levering in superkwaliteit, top!”
  • De klantenservice is dagelijks te bereiken van 9.00-18.00 en zij kunnen je helpen als je een vraag hebt.
  • Voor je geboortekaartje kun je kiezen uit 5 verschillende papiersoorten (van oud-Hollands tot parelmoer) en maar liefst 17 kleuren enveloppen (waaronder zelfs eentje van kaftpapier). Een klant reageerde: “Dit is een bedrijf met hart voor hun product, we zijn zeer tevreden met onze geboortekaartjes. We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen over de kaartjes zelf.”

geboortekaartje zus en ik foto

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com