U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Lampionbes met kerstlichtjes geeft sfeer

Lampionbes met kerstlichtjes geeft sfeer

Geschreven door Elenea

lampionbes met kerstlichtjesLampionbes met kerstlichtjes zijn lichtgevende lampionnetjes, die je zelf kunt maken met geduld en precisie. Het resultaat mag er dan ook zijn. De lampionbes te weten de (Physalis alkekengi) is zeer decoratief. Je kan er zelfs lampionnetjes mee maken.

  1. Haal voorzichtig het steeltje eraf
  2.  Hol de ‘lampion’ uit
  3. Nu kan je er een lampje van de kerstverlichting in doen
  4. Het resultaat is een warme feestelijke verlichting!

Lichtgevende lampionnetjes

Wil je zelf de Lampionplant zaaien, verspenen, planten en oogsten, dan kan je hier de zaden bestellen en lezen in welke maanden je dat kan doen. De stengels met vruchten kunnen heel goed worden gedroogd. Hang na het ‘oogsten’ de bos stengels met de dozen omgekeerd te drogen. Na ongeveer twee à drie weken zijn ze droog genoeg om er je feestelijke verlichting mee te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?