Gerelateerde artikelen

  • Halloween sfeer in huis met oranjetinten Halloween sfeer in huis met oranjetinten
  • Kaars kleuren door dippen in vloeibare was Kaars kleuren door dippen in vloeibare was
  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
eropuit

Kerstsfeer proeven doe je in Zuid-Limburg

Kerstsfeer proeven, die speciale kerstsfeer met ondergrondse kerstmarkten, een zandsculpturen kerststal, Christmas Parade en culinaire wandeling doe je tijdens een weekend of midweek in het sfeervolle en authentieke Valkenburg.

Kerstsfeer proeven in Zuid-Limburg

Lees alle actuele Kerst-stad Valkenburg informatie bij kerststadvalkenburg.nl  

  • Een hotel in Valkenburg boeken
  • Combineer met een bezoek aan de kerst-stad Maastricht,  met mooi verlichte straten en Maastrichtse pleinen. Kerstsfeer en winterpret is er op het Vrijthof: een grote schaatsbaan, een levendige kerstmarkt met een reuzenrad en carrousel. Het Magisch Cultuur Festival zorgt voor vele bijzondere momenten op diverse prachtige locaties in de binnenstad. De feestelijke koopzondagen en decoratieve etalages nodigen uit tot eindeloos shoppen en de Maastrichtse restaurants en cafés laten de gastronomische sterren van de stad smaakvol stralen. Maastricht ontpopt zich ieder jaar weer tot een unieke kerstbestemming die jong en oud weet te betoveren.
    En uiteraard kan je ook in Maastricht een hotel arrangement kunt boeken en dan Valkenburg een bezoekje brengen.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?